Toggle navigation
Publication Server of Robert Koch Institute
edoc
de
|
en
View Item
edoc-Server Home
Historische Schriften aus dem Robert Koch-Institut
Gesammelte Werke Robert Kochs
Band 1
View Item
edoc-Server Home
Historische Schriften aus dem Robert Koch-Institut
Gesammelte Werke Robert Kochs
Band 1
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
All of edoc-Server
Community & Collection
Title
Author
Subject
This Collection
Title
Author
Subject
Publish
Login
Register
Help
Statistics
View Usage Statistics
All of edoc-Server
Community & Collection
Title
Author
Subject
This Collection
Title
Author
Subject
Publish
Login
Register
Help
Statistics
View Usage Statistics
View Item
edoc-Server Home
Historische Schriften aus dem Robert Koch-Institut
Gesammelte Werke Robert Kochs
Band 1
View Item
edoc-Server Home
Historische Schriften aus dem Robert Koch-Institut
Gesammelte Werke Robert Kochs
Band 1
View Item
2010-03-29
Teil eines Buches
DOI: 10.25646/5075
Experimentelle Studien über die künstliche Abschwächung der Milzbrandbazillen und Milzbrandinfektion durch Fütterung
Koch, Robert
Files in this item
232-270.pdf
—
Adobe PDF
—
5.316 Mb
MD5: b8a9afd782ebb57ef533ef91cea47c5c
Cite
BibTeX
EndNote
RIS
No license information
Details
DOI
10.25646/5075
Permanent URL
http://dx.doi.org/10.25646/5075
HTML
<a href="http://dx.doi.org/10.25646/5075">http://dx.doi.org/10.25646/5075</a>